Hankel's Technisch Bedrijf

hankel-technisch-bedrijf-wommels-home-1

Hankel's Technisch Bedrijf

Hankel's heeft alles voor uw dak van koper, lood en zink

Een kwalitatief sterk en duurzaam product in of rondom uw dak? Hankel’s Technisch Bedrijf uit Wommels voorziet uw huis onder meer van hoogwaardige koperen, loden en zinken daken, dakgoten en gevelbekleding. Onze VCA-gecertificeerde medewerkers zijn gespecialiseerd in het werken met deze materialen en geven u graag advies.

Toepassingen van koper, lood en zink

Deze duurzame materialen passen we op vele manieren toe. Bij restauratie van monumentale panden bijvoorbeeld. Ook bij nieuwbouw en in de industriebouw heeft het toepassen van deze hoogwaardige en duurzame materialen een enorme vlucht genomen. Zeker nu de aandacht steeds meer op duurzaam bouwen gericht is, veroveren vooral zink en koper terrein. Een zinken, loden of koperen dakbedekking of dakgoot draagt ook bij u bij aan een duurzaam huis.

Reparaties aan dakwerk

Ons veelzijdige installatiebedrijf gebruikt koper, lood en zink voor uw daken, goten, regenwaterafvoer, gevels en wanden. De producten die wij u leveren gaan lang mee en hebben altijd 10 jaar garantie. Hankel’s Technisch Bedrijf staat direct voor u klaar voor een dakreparatie of nieuwe dakbedekking. Blijf dus niet kijken naar die vochtplek op de muur of roest aan uw dakgoot. Hoe langer u wacht, hoe erger het wordt.

Heeft u een probleem op of rond uw dak?

Bitumineuze dakbedekking

Naast koper, lood en zink gebruikt Hankel’s bitumineuze dakbedekking. Bitumen ontstaat tijdens de raffinage van ruwe olie. Het is waterdicht, oersterk en heeft een grote kleefkracht op diverse materialen. Dit zogenaamde dakleer is geschikt voor platte en licht hellende daken. Denk aan een aanbouw, veranda of dakkapel.

Koperwerk

Zinkwerk

© 2024 Hankel's |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs