Hankel's Technisch Bedrijf

hankel-technisch-bedrijf-wommels-home-1

Hankel's Technisch Bedrijf

Duurzame dakbedekking uit de steengroeve

Toepassingen van koper, lood en zink

Met de focus op milieubewust zijn en duurzaamheid verovert leisteen de laatste jaren de markt. En dit is niet zo vreemd. Dit natuurproduct geeft uw dak of wand karakter. Geniet van een natuurlijke uitstraling en duurzaamheid met de leistenen wand- en dakbedekking van Hankel’s Technisch Bedrijf uit Wommels.

Uitgebreide mogelijkheden met leisteen van Hankel’s

Leisteen is een uniek natuurproduct en een uitstekende keuze als u waarde hecht aan een duurzame levensstijl. Een leistenen dak gaat namelijk lang mee en is niet schadelijk voor het milieu. Deze steensoort is weinig poreus en daardoor onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het warmtegeleidend, niet waterdoorlatend en de uitstraling past bij vrijwel elk huis. Schakel Hankel’s Technisch Bedrijf uit Wommels in. Dan gaat het leggen van uw nieuwe natuurstenen bedekking gegarandeerd van een leien dakje. Heeft u interesse of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Diverse kleuren

We gebruiken leisteen die wordt gewonnen uit open groeven. De Bedekking is leverbaar in verschillende kleurstellingen, zoals antraciet, zwart, groen en bordeauxrood. We kunnen de leistenen op verschillende manieren leggen en toepassen op onder andere daken en wanden. Geniet ook in uw woning van de natuurlijke uitstraling van leisteen. Wilt u meer weten?
© 2024 Hankel's |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs