Hankel's Technisch Bedrijf

hankel-technisch-bedrijf-wommels-home-1

Hankel's Technisch Bedrijf

Blikseminslag voorkomen bij Sneek: Hankel’s Technisch Bedrijf beschermt!

Jaarlijks wordt naar schatting honderden miljoenen euro’s aan schade geleden door particulieren en ondernemers in Nederland als gevolg van directe of indirecte blikseminslag. Blikseminslag voorkomen? Schakel de veelzijdige monteurs van Hankel’s Technisch Bedrijf in! Hankel’s Technisch Bedrijf uit Wommels biedt diverse technische diensten aan in Sneek en heel Friesland. Onze deskundige monteurs hebben veel kennis en ervaring en staan voor u klaar om u te helpen met maatregelen tegen blikseminslag.

Maatregelen tegen blikseminslag

U schakelt ons in voor aarding en andere bliksembeveiliging wanneer u zich zorgen maakt over blikseminslag of zwerfstromen. Door de juiste aanpak beperken wij de risico’s door blikseminslag voor u tot een minimum. Met gedegen bliksembeveiliging maakt u de risico’s van blikseminslag beheersbaar en komt u niet onverwachts voor torenhoge kosten te staan door bliksemschade. Hankel’s Technisch Bedrijf is vlakbij Sneek gevestigd en is gespecialiseerd in de installatie van betrouwbare bliksembeveiliging. U kunt ons ook inschakelen voor het installeren van overspanningsbeveiligingen, aardingen, potentiaalvereffeningen of combinaties hiervan. U profiteert van onze expertise en snelle service.

Hulp na blikseminslag

Had u nog geen bliksemafleider geïnstalleerd en heeft u te maken gekregen met een blikseminslag in huis? Ook dan kunt u rekenen op Hankel’s Technisch Bedrijf. Wij lopen de elektra in uw woning na op schade en waar mogelijk herstellen wij dit direct voor u. Dit minimaliseert de kans u op een later moment nog te maken krijgt met kortsluiting of een stroomstoring. Daarnaast gaan wij direct aan de slag met benodigde dakreparaties en beveiligen we uw woning, zodat een blikseminslag u geen tweede keer overkomt. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of email om de mogelijkheden te bespreken.
© 2024 Hankel's |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs